Vajon melyik Willy Wonka és a csokoládégyár (Willy Wonka and the Chocolate Factory) karakter vagy? Egy gyors észjárású vagy egy csendes? Egy barátságos vagy valaki egészen másmilyen? Melyik karakter szerepére jelentkeznél legszívesebben?

A Klónok háborúja egy olyan Jedi történetét meséli el, aki egy genetikailag tervezett klón hadsereggel próbál megküzdni az aljas szeparatistákkal, és egy végeláthatalan droid sereggel, hogy megvédjék a jövőt és visszaállítsák a békét a galaxisukban. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) című sorozatból? Ahsoka Tano, Asajj Ventress, Cad Bane vagy valaki egészen más?

A sorozat főszereplője dr. Shaun Murphy, egy fiatal és kivételesen tehetséges sebész, aki teljesen felkavarja az Egyesült Államok egyik legrangosabb kórházának életét. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Doktor Murphy (The Good Doctor) című sorozatból? Dr. Shaun Murphy, Dr. Neil Melendez, Dr . Claire Browne vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Bódító számolóka

Tegyük fel, hogy egy trópusi ital, egy koktélos pohár és egy borospohár összege egy olyan szám, melynek hat osztója van a természetes számok halmazán... Na de mi lehet a képrejtvény megoldása? 10 pohár után is menne a matek? Nehézségi szint: borzalmas

Felkapott