Bátor-ról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy ő lenne a világegyetem legbátrabb négylábúja, biztosan nem. Mégis, becsületbeli kötelességének érzi, hogy stratégiai fontosságú helyekre elásott kellékeinek gazdag tárházával megvédje idős gazdáit - a rajongó Muriel-t és a hóbortos Eustace-t, a farmert - mindazon paranormális erőktől, amelyek közös otthonukat fenyegetik az Amerikai Egyesült Államok-beli Sehonnan városában. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Bátor, a gyáva kutya (Courage The Cowardly Dog) című sorozatból? Eustace Bagge, Courage, Muriel Bagge vagy valaki egészen más?

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Family Guy című sorozatból? Stewie Griffin, Peter Griffin, Brian vagy valaki egészen más?

Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós-genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Lilo és Stitch - A csillagkutya (Lilo and Stitch) című filmből? Lilo, Stitch, Nani vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6