Melyik témában vagy a legtájékozottabb: Forma-1, fővárosok, latin szállóigék, híres épületek, vívmányok vagy talán mind az ötben? Öt igazi kérdés, amiből a másodikra azonnal rávágnád a választ, de ennél nagyobbat aligha hibázhatsz... Neked sikerül megoldani?

Egy gúnyt űzően nehéz kvíz, ha nem vagy rutinos olyan témákban, mint például földrajz, állandó jelzők, nagyságrendek, híres épületek, latin szállóigék. Neked vajon sikerül válaszolni?

Egy újabb kvíz, amiből megtudhatod, hogy melyik nemzetiség neve hiányzik a "... csavar" kifejezésből, melynek jelentése: vízilabdában kapura lövés hátrafelé, kifordított tenyérrel? Jó, ha képben vagy ezekben a témakörökben is: legmagasabb épületek és állatfajok. Szeretnéd tudni a válaszokat?

A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy melyik évben alapították a Mastercard pénzügyi vállalatot? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat magyar települések, rekordmagas épületek és állatok témakörökben is. Neked vajon sikerül válaszolni?

Melyik témában vagy a legtájékozottabb: asztronómia , építmények, latin mondások, történelmi személyek, magyar városok vagy talán mind az ötben? Öt megszégyenítően egyszerű kérdés, ami miatt szeretjük a kvízeket... Neked sikerül megválaszolni?

1 2 3 4 5