Kedvenc kvízkérdéseink mára állandó jelzők, nyelvtan, magyar települések, emberi csontok, mozi témakörökben. Öt lényegbevágó kérdés, ami után már tudni fogod, hogy mi a különbség a jó és a rossz nap között... Meg tudod válaszolni?

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például régi magyar szavaink, történelmi személyek, legmagasabb hegycsúcsok, valuták, állatok? Öt súlyponti kérdés, ami néhány új érdekességet tanít meg neked... Meg tudod válaszolni?

Elvetemülten nehéz lesz megoldanod ezt a kvízt, ha nem vagy jártas olyan témákban, mint például USA, emberi test, kávéspecialitások, helyesírás, magyarországi ünnepnapok. Kifog rajtad?

Kedvenc kvízkérdéseink mára trükkös kérdések, emberi szervezet, földrajz, utónevek, tudósok témakörökben. Öt rettenthetetlen kérdés, amiből az egyikre valójában nem tudjuk a helyes választ... Meg tudod válaszolni?

Egy megbocsáthatatlanul egyszerű kvíz, amennyiben képben vagy ezekkel a témákkal: magyar szinkron, magyar nyelv, emberi szervezet, híres emberek, földrajz. Tudod a helyes választ?

1 2