Melyik témában vagy a legtájékozottabb: tengerpartok, légi közlekedés, felfedezések, szemmérték, írók vagy talán mind az ötben? Öt sportszerűtlen kérdés, amit bajosan tudsz segítség nélkül megválaszolni... Rajtad is kifognak a kérdések?

Egy újabb kvíz, amiből megtudhatod, hogy melyik idegen szóval fejezhető ki "a megpróbáltatásokat bölcs belátáson alapuló keménységgel és nyugodtsággal elviselő ember" kifejezés? Jó, ha képben vagy ezekben a témakörökben is: nagyságrendek és állandó jelzők. Neked sikerül megválaszolni?

Kedvenc kvízkérdéseink mára fővárosok, celebek eredeti neve, metró, foci VB, magyar hangok témakörökben. Öt felejthetetlen kérdés, amiből a harmadikra mindenki kapásból tudja a választ, de nem is tévedhetnének nagyobbat... Ugye meg tudod válaszolni?

1 2 3 4 5

Tudós kvíz

A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mi Le Mans Forma 1-es versenypályájának a neve? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat történelmi korok, régies betegségnevek és országhatárok témakörökben is. Rajtad is kifognak a kérdések?

Felkapott