A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A mentalista (The Mentalist) című sorozatból? Patrick Jane, Theresa Lisbon, Kimball Cho vagy valaki egészen más?

Chris Rock, Emmy-díjas színész, komikus, dolgozza fel és meséli el saját gyermekkorát, ebben a nagyon nevetséges és megható vígjátékban, melynek középpontjában Chris áll. Egy cseperedő tinédzser hétköznapjai, legidősebb testvérként, Brooklyn-ban, a 80-as évek elején. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Mindenki utálja Christ! (Everybody Hates Chris) című sorozatból? Rochelle Rock, Chris Rock, Julius Rock vagy valaki egészen más?

A sorozat, a The Vampire Diaries Vámpírnaplók spin-off sorozata. A történet New Orleans-ban játszódik, középpontban az Ősi vámpírok. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A sötétség kora (The Originals) című sorozatból? Klaus Mikaelson, Elijah Mikaelson, Rebekah Mikaelson vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6