A bajori űrben található, ám régebben a cardassiai uralom alá tartozott Deep Space Nine űrállomás új parancsnoka a föderáció kapitánya, Benjamin Sisko lesz. A világvégén rogyadozó állomás pihenőpályának ígérkezik az ide telepített föderációs tiszteknek - egészen addig, amíg fel nem fedezik az univerzumban ismert, első, stabil féregjáratot. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek: Deep Space Nine című sorozatból? Odo, Julian Bashir, Benjamin Sisko vagy valaki egészen más?

Egy Marvel-univerzumban játszódó sorozat az Amerika kapitány-sztorikból ismert Peggy Carter főszereplésével. 1946-ban járunk, az ügynöknő pedig a hazatérő katonák érkezésével partvonalra kerül. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Carter ügynök (Agent Carter) című sorozatból? Peggy Carter, Howard Stark, Edwin Jarvis vagy valaki egészen más?

Az X-Men univerzumban játszódó Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a The Gifted - Kiválasztottak (The Gifted) című sorozatból? Caitlin Strucker, Lorna Dane / Polaris, Reed Strucker vagy valaki egészen más?

A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a CSI: New York-i helyszínelők (CSI: NY) című sorozatból? Mac Taylor, Stella Bonaera, Danny Messer vagy valaki egészen más?

Hogy felkutassák és legyőzzék a viktoriánus London összes természetfeletti lényét, a felfedező Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton), az amerikai pisztolyhős, Ethan Chandler (Josh Hartnett) és még néhány társuk szövetkeznek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) című sorozatból? Vanessa Ives, Victor Frankenstein, The Creature / John Clare vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

A kvízözön csak ezután jön...

Azt hiszed minden kvízt láttál már? A kvízözön még hátra van... Mai témáink: természet, sport, alapműveltség, történelem, divat, beugratás és amire nem is számítasz!

Felkapott