Csaknem 40 év telt már el azóta, hogy az emberiség tizenkét kolóniája először találta magát szemben a Cylonokkal. Azokkal az elvetemült robotokkal, akik bolygóról-bolygóra portyázva a biztos pusztulást hozzák a galaxis lakói számára. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) című sorozatból? Laura Roslin, William Adama, Gaius Baltar vagy valaki egészen más?

A stúdió vezetői Jack Donaghy-t nevezik ki új programigazgatónak, aki azonnal változtatásokat kezdeményez. Ez erősen érinti Liz Lemont is, az egyik show producerét, aki így kénytelen együttműködni egy jószívű, de annál őrültebb fekete színésszel, Tracy Jordannel, akitől az új igazgató a nézettség növekedést várja. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A stúdió (30 Rock) című sorozatból? Liz Lemon, Jack Donaghy, Jenna Maroney vagy valaki egészen más?

A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt (Andre Braugher) közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is asszisztál. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine) című sorozatból? Jake Peralta, Rosa Diaz, Gina Linetti vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6