A bajori űrben található, ám régebben a cardassiai uralom alá tartozott Deep Space Nine űrállomás új parancsnoka a föderáció kapitánya, Benjamin Sisko lesz. A világvégén rogyadozó állomás pihenőpályának ígérkezik az ide telepített föderációs tiszteknek - egészen addig, amíg fel nem fedezik az univerzumban ismert, első, stabil féregjáratot. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek: Deep Space Nine című sorozatból? Odo, Julian Bashir, Benjamin Sisko vagy valaki egészen más?

Egy Marvel-univerzumban játszódó sorozat az Amerika kapitány-sztorikból ismert Peggy Carter főszereplésével. 1946-ban járunk, az ügynöknő pedig a hazatérő katonák érkezésével partvonalra kerül. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Carter ügynök (Agent Carter) című sorozatból? Peggy Carter, Howard Stark, Edwin Jarvis vagy valaki egészen más?

Az X-Men univerzumban játszódó Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a The Gifted - Kiválasztottak (The Gifted) című sorozatból? Caitlin Strucker, Lorna Dane / Polaris, Reed Strucker vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6