A hatrészes könyvsorozaton alapuló dráma, a Shadowhunters a 18 éves Clary Fray életéről fog szólni, aki születésnapján rájön, hogy igazából nem az, akinek hiszi magát, hanem az árnyvadászok leszármazottja, az angyal?ember-hibrideké, akik démonokat ölnek. Amikor édesanyját, Joycelynt elrabolják, Clary belecsöppen a démonvadászat világába a rejtélyes árnyvadásszal, Jace-szel és a legjobb barátjával, Simonnel. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Shadowhunters című sorozatból? Magnus Bane, Clary Fray, Jace Herondale vagy valaki egészen más?

Xena, a szép és erős harcosnő korábban rossz úton járt, rettegésben tartotta az ősi Görögország mitikus világát. Azután, hogy jó útra tért, társával, Gabrielle-el beutazzák Görögországot és Rómát. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Xena (Xena: Warrior Princess) című sorozatból? Xena, Gabrielle, Joxer vagy valaki egészen más?

Egy misztikus történet öt testvérről, akik Amerika egyik legfélelmetesebb és leghírhedtebb szellemházában nevelkedtek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a The Haunting of Hill House című sorozatból? Shirley "Shirl" Crain, Theodora "Theo" Crain, Steven Crain vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Melyik karakter lennél a Django elszabadul filmből?

Vajon melyik Django elszabadul (Django Unchained) karakter vagy? Egy rugalmas vagy egy másokat ösztönző? Egy pragmatikus vagy valaki egészen másmilyen? Szerinted melyik karakter tudná eljátszani a te szerepedet az életedben?

Felkapott