Buffy Summers egy átlagos, 18 éves lány; leginkább a fiúk érdeklik, az iskola azonban annyira nem. Élete fordulatot vesz, amikor egy különös alak azzal áll elé, hogy ő nem egy mindennapi lány, hanem kiválasztott. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) című sorozatból? Willow Rosenberg, Daniel "Oz" Osbourne, Buffy Summers vagy valaki egészen más?

Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) című sorozatból? Mary Cooper, Sheldon Cooper, George Jr. Cooper vagy valaki egészen más?

Az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film alapján készült sorozat a jövőbe kalauzolja el a nézőt. Helyszíne egy kalandpark, ahol szép kis summáért vakációzhat a lakosság tehetősebb része. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Westworld című sorozatból? Dr Robert Ford, Man in Black, Dolores Abernathy vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6