Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) című sorozatból? Mary Cooper, Sheldon Cooper, George Jr. Cooper vagy valaki egészen más?

Az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film alapján készült sorozat a jövőbe kalauzolja el a nézőt. Helyszíne egy kalandpark, ahol szép kis summáért vakációzhat a lakosság tehetősebb része. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Westworld című sorozatból? Dr Robert Ford, Man in Black, Dolores Abernathy vagy valaki egészen más?

A sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Mulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit, melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a X-Akták (X-Files) című sorozatból? Fox Mulder, Dana Scully, Cancer Man (Cigarette Smoking Man) vagy valaki egészen más?

4 5 6 7 8 9 10 11