Anglia a 18. század végén. A Bennet család élete felbolydul, amikor a közelükbe költözik Mr. Bingley, a tehetős agglegény. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Büszkeség és balítélet (Pride and Prejudice) című filmből? Elizabeth Bennet, Fitzwilliam Darcy, Jane Bennet vagy valaki egészen más?

A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Sam Winchester (Jared Padalecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Odaát (Supernatural) című sorozatból? Dean Winchester, Sam Winchester, Castiel vagy valaki egészen más?

Buffy Summers egy átlagos, 18 éves lány; leginkább a fiúk érdeklik, az iskola azonban annyira nem. Élete fordulatot vesz, amikor egy különös alak azzal áll elé, hogy ő nem egy mindennapi lány, hanem kiválasztott. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) című sorozatból? Willow Rosenberg, Daniel "Oz" Osbourne, Buffy Summers vagy valaki egészen más?

3 4 5 6 7 8 9 10