Ki ne ismerné Lewis Carroll Alice Csodaországban című meséjének elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos Alice kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt... A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Alice Csodaországban (Alice In Wonderland) című filmből? Alice, Mad Hatter, White Rabbit vagy valaki egészen más?

A Csillagok háborúja eredetileg egy űropera-filmsorozat, amely George Lucas filmrendező ötletein alapszik. A filmek cselekménye a réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban? élő szereplők történetét meséli el. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Csillagok háborúja (Star Wars) című univerzumból? Luke Skywalker, Anakin Skywalker, Han Solo vagy valaki egészen más?

Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek. Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express) című filmből? Hercule Poirot, Edward Ratchett, Princess Dragomiroff vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

A kvízözön csak ezután jön...

Azt hiszed minden kvízt láttál már? A kvízözön még hátra van... Mai témáink: alapműveltség, autó, beugratás, Magyarország, retro és amire nem is számítasz!

Felkapott