Lester Burnham átlagos férfi, szürke és unalmas fickó, aki legszívesebben folyton a tv előtt ülne. Az élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozik, és ennek két oka van, az egyik az, hogy ki akarják rúgni a munkahelyéről, a másik pedig, hogy elmegy a feleségével egy iskolai meccsre, ahol olyannyira megakad a szeme a lánya barátnőjén, Angelán, hogy attól kezdve képtelen kiverni a fejéből a kislányt. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Amerikai szépség (American Beauty) című filmből? Lester Burnham, Ricky Fitts, Carolyn Burnham vagy valaki egészen más?

A szuperhős filmsorozat a Marvel Képregényekből ismert Pókember alapján készült. A filmek középpontjában Peter Parker, tehetséges diák, de társadalmilag alkalmatlan szabadúszó fényképész, akit egy genetikailag módosított pók csípett meg, és ezáltal pókszerű képességeket nyer, amelyek mindegyikét a bűnözés elleni küzdelemre használ. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Pókember (The Spider-Man Trilogy) című univerzumból? Peter Parker "Spider-Man", Dr. Otto Octavius "Doc Ock", J. Jonah Jameson vagy valaki egészen más?

Egy gyakorlott tolvajbanda fegyveres rablást követ el egy gyémántraktárban. A rendőrség meglepően hamar a helyszínre ér, ezért felmerül a gyanú, hogy valaki a banda tagjai közül besúgó. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című filmből? Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blonde vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6