A bajori űrben található, ám régebben a cardassiai uralom alá tartozott Deep Space Nine űrállomás új parancsnoka a föderáció kapitánya, Benjamin Sisko lesz. A világvégén rogyadozó állomás pihenőpályának ígérkezik az ide telepített föderációs tiszteknek - egészen addig, amíg fel nem fedezik az univerzumban ismert, első, stabil féregjáratot. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek: Deep Space Nine című sorozatból? Odo, Julian Bashir, Benjamin Sisko vagy valaki egészen más?

Lester Burnham átlagos férfi, szürke és unalmas fickó, aki legszívesebben folyton a tv előtt ülne. Az élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozik, és ennek két oka van, az egyik az, hogy ki akarják rúgni a munkahelyéről, a másik pedig, hogy elmegy a feleségével egy iskolai meccsre, ahol olyannyira megakad a szeme a lánya barátnőjén, Angelán, hogy attól kezdve képtelen kiverni a fejéből a kislányt. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Amerikai szépség (American Beauty) című filmből? Lester Burnham, Ricky Fitts, Carolyn Burnham vagy valaki egészen más?

Egy Marvel-univerzumban játszódó sorozat az Amerika kapitány-sztorikból ismert Peggy Carter főszereplésével. 1946-ban járunk, az ügynöknő pedig a hazatérő katonák érkezésével partvonalra kerül. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Carter ügynök (Agent Carter) című sorozatból? Peggy Carter, Howard Stark, Edwin Jarvis vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6