Valahol a békés, bogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A Grand Budapest Hotel (The Grand Budapest Hotel) című filmből? Gustave H., Zero Moustafa, Agatha vagy valaki egészen más?

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Csillagok között (Interstellar) című filmből? Murphy Cooper, Joseph Cooper, Dr. Mann vagy valaki egészen más?

A Gyilkos számok egy amerikai tévésorozat, melynek főszereplői Don Eppes FBI-ügynök és matematikai-zseni öccse, Charlie Eppes, aki minden részben kidolgoz egy formulát, amivel képes kiszámítani a különböző bűnözők cselekedeteit, lépéseit, tulajdonságait. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Gyilkos számok (Numb3rs) című sorozatból? Charlie Eppes, Don Eppes, Alan Eppes vagy valaki egészen más?

Carrie Bradshaws életében központi szerepet játszik a s**x. Nem csupán pletykás barátnői, Sam, Miranda és Charlotte társaságában állandó beszédtéma a s**x, de Carrie munkája is ehhez kapcsolódik, lévén ő az egyik újság A s**x és a város című rovatának szerkesztője is! A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a s**x és New York (s**x and the City) című sorozatból? Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Mr. Big vagy valaki egészen más?

2 3 4 5 6 7 8 9

Melyik Tini Nindzsa Teknőcök karakter vagy?

A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) című filmből? Michelangelo, Leonardo, Donatello vagy valaki egészen más?

Felkapott