Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent és Jules, akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Ponyvaregény (Pulp Fiction) című filmből? Jules Winnfield, Vincent Vega, Mia Wallace vagy valaki egészen más?

A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt (Andre Braugher) közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is asszisztál. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine) című sorozatból? Jake Peralta, Rosa Diaz, Gina Linetti vagy valaki egészen más?

Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de van egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. Dokit váratlanul halálos támadás éri, s Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Vissza a jövőbe (Back to the Future) című filmből? Emmett "Doc" Brown, Marty McFly, George McFly vagy valaki egészen más?

A Daredevil Matt Murdock történetét tárja elénk, aki fiatal korában - egy baleset következtében - elveszítette látást. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Marvels Daredevil (Daredevil) című sorozatból? Matthew Murdock "Daredevil", Wilson Fisk "Kingpin", Karen Page vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6