A Gyilkos számok egy amerikai tévésorozat, melynek főszereplői Don Eppes FBI-ügynök és matematikai-zseni öccse, Charlie Eppes, aki minden részben kidolgoz egy formulát, amivel képes kiszámítani a különböző bűnözők cselekedeteit, lépéseit, tulajdonságait. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Gyilkos számok (Numb3rs) című sorozatból? Charlie Eppes, Don Eppes, Alan Eppes vagy valaki egészen más?

Carrie Bradshaws életében központi szerepet játszik a s**x. Nem csupán pletykás barátnői, Sam, Miranda és Charlotte társaságában állandó beszédtéma a s**x, de Carrie munkája is ehhez kapcsolódik, lévén ő az egyik újság A s**x és a város című rovatának szerkesztője is! A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a s**x és New York (s**x and the City) című sorozatból? Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Mr. Big vagy valaki egészen más?

A történet kulcsfigurája Olivia Dunham, aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop, valamint annak fia, Peter Bishop vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A rejtély (Fringe) című sorozatból? Walter Bishop, Olivia Dunham, Peter Bishop vagy valaki egészen más?

Dexter Morgan, már kiskorában is különlegesen viselkedett. Több állatot is megölt, melyről az apja is tudomást szerzett utólag, ám a gyilkolási kényszere ellen nem tudott semmit sem tenni. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Dexter című sorozatból? Dexter Morgan, Debra Morgan, Rita Bennett vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Melyik Csillagok között karakter vagy?

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Csillagok között (Interstellar) című filmből? Murphy Cooper, Joseph Cooper, Dr. Mann vagy valaki egészen más?

Felkapott