2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A holnap legendái (Legends Of Tomorrow) című sorozatból? Ray Palmer "Atom", Sara Lance "White Canary", vagy valaki egészen más?

Közeleg Sabrina 16. születésnapja, így hamarosan el kell döntenie, hogy a boszorkányok világába szeretne tartozni, vagy hétköznapi emberként szeretné leélni hátralévő életét. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Chilling Adventures of Sabrina című sorozatból? Ambrose Spellman, Sabrina Spellman, Zelda Spellman vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Melyik karakter lennél a Star Trek: Az új nemzedék sorozatból?

Vajon melyik Star Trek: Az új nemzedék (Star Trek: The Next Generation) karakter vagy? Egy zárkózott vagy egy elkötelezett? Egy másokat ösztönző vagy valaki egészen másmilyen? Melyik a kedvenc karaktered?

Felkapott