Amikor Ethan Hunt eltökéli, hogy végrehajtja az eredeti megbízatást, a CIA megkérdőjelezi hűségét és indítékait. Az IMF csapata az idővel versenyez, miközben bérgyilkosoktól üldözve próbálnak megakadályozni egy világméretű katasztrófát. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Mission: Impossible filmekből? Ethan Hunt, Benji Dunn, August Walker vagy valaki egészen más?

Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Kalifo***a (Californication) című sorozatból? Hank Moody, Marcy Runkle, Charlie Runkle vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Jeles képrejtvény

Tételezzük fel, hogy egy rendben jelet mutató kéz, egy lefelé mutató hüvelykujj és egy felfelé mutató hüvelykujj összege egy olyan szám, ami egyben egy kártyajáték neve is... Na de mi lehet a képrejtvény megfejtése? Meg tudod fejteni a kézjeleket? Nehézségi szint: borzalmas

Felkapott