Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Kalifo***a (Californication) című sorozatból? Hank Moody, Marcy Runkle, Charlie Runkle vagy valaki egészen más?

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A pletykafészek (Gossip Girl) című sorozatból? Blair Waldorf, Serena Van Der Woodsen, Dan Humphrey vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Jeles képrejtvény

Tételezzük fel, hogy egy rendben jelet mutató kéz, egy lefelé mutató hüvelykujj és egy felfelé mutató hüvelykujj összege egy olyan szám, ami egyben egy kártyajáték neve is... Na de mi lehet a képrejtvény megfejtése? Meg tudod fejteni a kézjeleket? Nehézségi szint: borzalmas

Felkapott