Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) című sorozatból? Mary Cooper, Sheldon Cooper, George Jr. Cooper vagy valaki egészen más?

Az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film alapján készült sorozat a jövőbe kalauzolja el a nézőt. Helyszíne egy kalandpark, ahol szép kis summáért vakációzhat a lakosság tehetősebb része. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Westworld című sorozatból? Dr Robert Ford, Man in Black, Dolores Abernathy vagy valaki egészen más?

A sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Mulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit, melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a X-Akták (X-Files) című sorozatból? Fox Mulder, Dana Scully, Cancer Man (Cigarette Smoking Man) vagy valaki egészen más?

A "Better Call Saul" a Breaking Bad előzménysorozata, amely hat évvel a Breaking Bad cselekménye előtt játszódik. Főszereplője Saul Goodman (Bob Odenkirk alakítja), az ő drámai karakterváltozását kíséri végig a tízrészes sorozat, mielőtt Walter White ("Breaking Bad") ügyvédévé lépne elő. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Better Call Saul című sorozatból? Jimmy McGill, Kim Wexler, Chuck McGill vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

Kormánykerék-felismerős kvíz

A mai autós kvízünkben autók kormánykerekeit kell felismerned. Kívülről nem nagy szám felismerni egy Mercedest vagy egy BMW-t, mert markánsan különböznek. Na de belülről?! Kitalálod, hogy melyik autóhoz tartoznak ezek a belsők?

Felkapott