Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent és Jules, akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Ponyvaregény (Pulp Fiction) című filmből? Jules Winnfield, Vincent Vega, Mia Wallace vagy valaki egészen más?

Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de van egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. Dokit váratlanul halálos támadás éri, s Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Vissza a jövőbe (Back to the Future) című filmből? Emmett "Doc" Brown, Marty McFly, George McFly vagy valaki egészen más?

Az élet a Nagy Zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Pizsi, a kis bohóchal, s erre próbálja megtanítani egyetlen fiát, Némót is. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Némó nyomában (Finding Nemo) című filmből? Szenilla, Pizsi, Némó vagy valaki egészen más?

Amikor Ethan Hunt eltökéli, hogy végrehajtja az eredeti megbízatást, a CIA megkérdőjelezi hűségét és indítékait. Az IMF csapata az idővel versenyez, miközben bérgyilkosoktól üldözve próbálnak megakadályozni egy világméretű katasztrófát. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Mission: Impossible filmekből? Ethan Hunt, Benji Dunn, August Walker vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6